G.O.A.T.: Tennessee av Arrested Advancement (1992)

Arrested Advancement hadde noen få andre mindre treff, men de var virkelig en del av den en-hit-underlige bevegelsen som omfavnet den innfødte tungen på begynnelsen av 1990-tallet. I motsetning til forgjenger som Jungle Siblings samt Tribe kalt Quest, injiserte AD en sørlig følelse i den avslappede, noe akademiske rapstilen – og produserte en av de fengende melodiene i tiåret. Melodien føltes mye som et nonstop musikalsk hopp. Den spratt sammen, stadig lystig, selv mens tekstene snakket om troen på et Amerika forstått for forankret rasisme så vel som lynsjinger.

Kroken (og den siste linjen i sangen) er drevet av en Prince -prøve (“til Tennessee” – fjernet fra alfabetet Street -singelen), i tillegg til at den ikke ble ryddet på forhånd. Dette gjorde at Prince kunne vente til det endte opp med å bli en betydelig hit så vel som Sue – og la 100 GS for privilegiet.

Videre lytting: Fiske etter religiøs tro så vel som Mr. Wendal var de to andre singlene fra bandets debutalbum, 3 år, 5 måneder og 2 dager i livet til … det er en solid plate – TEN BUCKS på iTunes.

Deksler: Som du kan forestille deg, er det ikke mange. Det er en melodi som er veldig avhengig av en prøve fra den lilla rettige. Imidlertid håndterte AV -klubben for å få ukene til å gjøre det …

Leave a Reply

Your email address will not be published.