Batman: Return of the Caped Crusaders får en ny trailer

Den retro-stilte Batman: Return of the Caped Crusaders la ut en teaser-trailer forrige uke, og ideen om å gjøre en ny tegneserie med karakterene i 1966-stil ((1966-stil ((1966-stil ( Og originale stemmer Adam West, Burt Ward og Julie Newmar) fikk mye oppmerksomhet. Denne mer offisielle traileren bekrefter at den dynamiske duoen vil møte med de fire klassiske skurkene: Catwoman, Joker, Penguin og The Riddler.

Tegneserien vil mulig Stakes for begge sider: Replikator Ray. Hellige multiplikasjonstabeller! ”

Jeg er ikke sikker på hvorfor dette må vurderes PG, men mitt større spørsmål er: Hvem gjør stemmene for karakterene hvis originale skuespillere ikke lenger er med oss?

Blu-ray- og DVD-utgavene vil ha to featurettes:

Joker, Catwoman, Penguin og Riddler er umulig å ikke se på! “De uhyggelige desperados” utforsker hvordan disse fiendene ble mer enn bare antagonister i en Batman -historie; De ble ikoner i amerikansk popkultur.

I “A Classic Cadre of Voices” blir en ny, talentfull rollebesetning av skuespillere sammen med Adam West, Burt Ward og Julie Newmar i Batman: Return of the Caped Crusaders. Gå bak kulissene og være vitne til vokalteknikkene og timingen som trengs for å levere en klassisk flaggermus-komedie!

Men ingen navn er gitt. Det er en vanskelig situasjon, siden de markedsfører dette basert på nostalgi, slik at du vil at skuespillerne skal fremkalle originalene, men for mye og det blir en parodi eller en karikatur.

Hvis du vil se dette før noen andre, har filmen sin verdenspremiere på New York Comic Con, med en visning torsdag 6. oktober fra kl. 17-7: 30, som skal følges av en paneldiskusjon med Adam West, tilsynsprodusent/forfatter James Tucker, regissør Rick Morales, og produsent/forfatter Michael Jelenic.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterte innlegg:

Return of the Caped Crusaders En ny Batman 66 Cartoonwarner Bros. Home Entertainment slipper Batman: Return of the Caped Crusaders i høst. Det er en original animasjonsfilm med retro-tema som inneholder stemmene til rollebesetningen i 1966: Adam West som Batman, Burt Ward som Robin og Julie Newmar som Catwoman. Filmen vil være tilgjengelig for å kjøpe digitalt …

Batman: Return of the Caped Crusadersi likte det! Det er gøy! Batman: Return of the Caped Crusaders er min nye favoritt originale DC -animasjonsfilm, fordi den holdt interessen min gjennom. I tilfelle du savnet å se traileren, er denne tegneserien i funksjonen satt i “Batman ’66” -verdenen, basert på TV-showet, med originalen …

Vinn en kopi av Batman: Return of the Caped Crusadersi likte å se på Batman: Return of the Caped Crusaders, og jeg vil gjerne dele den glede med en heldig nettstedbesøkende. Det er en morsom film som gjør mer enn bare å gi et nostalgi -spark, selv om det også er mye av det. For å komme inn for å vinne denne konkurransen, legg igjen en kommentar nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.