Valiant Releases Trailer for Bloodshot, deres første film

som enhver komisk forlag for bedrifter, vil Valiant virkelig lage filmer. Deres første film, Bloodshot, åpner i februar 2020, og traileren er nå tilgjengelig.

(Oppdatering: Utgivelsesdatoen for filmen er nå 13. mars 2020.)

Jeg visste tidligere ikke noe om karakteren, men (og gitt navnet, dette skulle ikke overraske meg) ser han ut som en minne-våt super-soldat-type, et magisk helbredende voldelig våpen som vil oppdage sannheten om hans forbi. Så å støpe Vin Diesel virker best for denne Wolverine/Robocop Mashup. (Personlig vil jeg heller se mye mer av Man Pearce som jeg-tenk-han-Bad-Guy.)

Forresten, her er hvordan Valiant fremmer seg selv:

Valiant Entertainment, et datterselskap av DMG Entertainment, grunnlagt av Dan Mintz, er et ledende karakterbasert hjemmeunderholdningsselskap som eier og kontrollerer de tredje mange omfattende bibliotekene med superhelter bak Marvel og DC. Med mye mer enn 80 millioner solgte utgaver og et bibliotek med over 2000 tegn, inkludert X-O ​​Manowar, Bloodshot, Harbinger, Shadowman, Archer & Armstrong, og mange flere, er Valiant en av de mest suksessrike forlagene i historien til tegneseriemediet .

Høres best ut – selv om jeg ikke kunne fortelle deg noe om noen av disse karakterene. Og suksess avhenger alltid av hvordan du definerer det. Bloodshot -tegneserien nettopp lanserte i september, med utgave nr. 2 som kommer ut den siste uken. Alle de tapper tegneseriene jeg har prøvd, har jeg funnet generiske og middelmådige, men jeg søker ikke etter et annet superheltunivers av noe slag.

Hvis du vil lese om helten før filmen, er det en definitiv utgave-samling som trykker på utgaver #0-13 fra 2012, skrevet av Duane Swierczynski og Matt Kindt og illustrert av ni artister, inkludert Barry Kitson.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterte innlegg:

Blodskudd tilgjengelig på digital allerede den pandemiske situasjonen, og den resulterende nedleggelsen av mange offentlige rom, innebærer typiske retningslinjer er ute av vinduet. Tradisjonelt ville en film ikke være tilgjengelig for hjemmeopptak før tre måneder etter den teaterutgivelsen, i kjøp for de forskjellige filmteatrene (førstekjørt, rabatt, etc.) for å tjene penger. Strengende distribusjon …

Valiant Reworks nettsted, meldinger totalt gratis tegneserier (hvis du kan finne dem) Jeg er ikke overbevist om at “vi har gjort om nettstedet vårt” er virkelig nyheter, men Valiantaintent.com Redesign har noen få funksjoner som alle tegneserieforlagssider burde ta i betraktning. Noen av dem er grunnleggende, så det er uventet at jeg trenger å påpeke dem, men som medlem av pressen, i noen tilfeller …

Bloodshot skuffer; Vil vi noen gang se nye mutanter? Den siste fredagen var åpningen av den tapper filmen Bloodshot, med Vin Diesel i hovedrollen. Kyle Pinion at The Beat kalte det “en for det meste tregt, CGI overkjørte rot … så mye av det er bare en blid ingenting.” Den kom i tredje denne åpningshelgen, bak den siste Pixar -tegneserien og en …

Leave a Reply

Your email address will not be published.